A Videojet 1280 kiskarakteres tintasugaras feliratozó

Megbízható

Egyszerű működtetés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kategóriájában a legmegbízhatóbb

A 1280 még tovább tökéletesíti a bevált Videojet nyomtatófejet és tintarendszert, ezzel stabil működést és megbízhatóságot eredményezve különböző működési körülmények között.

Javítsa a működésbe állítási időt

Ne hagyja, hogy a változó termelési mennyiségek és ciklusok negatívan hassanak a termelése indítására.


A Videojet 1280 akár 14 napi állást követően is kiváló nyomtatási minőséget biztosít indításkor anélkül, hogy bármilyen további kezelői beavatkozást igényelne.

Csökkentse a költséges hulladékot

Alacsony használat mellett a tintakészletek lejárhatnak, mielőtt a teljes tintapatron felhasználásra kerülne.


A Videojet hosszú lejárati idejű tinták széles választékát kínálja, biztosítva az egységes nyomtatási minőséget az eltérő alkalmazásokhoz.

Csökkentse minimálisra feliratozója nem tervezett állásidejét

A hőmérséklet ingadozások és a poros/nedves környezet a feliratozó váratlan leállásához és/vagy a nyomtatási minőség romlásához vezethetnek.


A gépház magas minőségű rozsdamentes acélból készül a rozsdásodás minimalizálása érdekében, és IP55-ös védettsége segít a víz és por bejutásának megakadályozásában.


A Videojet Dynamic CalibrationTM segítségével a 1280 folyamatosan figyeli a környezeti feltételeket és automatikusan hozzájuk igazítja a nyomtatási paramétereket, hogy fenntartsa a kiváló nyomtatási minőséget és a maximális rendelkezésre állást.


A 1280 feliratozóhoz elérhető a pozitív levegő opció, amely sűrített levegő igény nélkül még nedves/poros gyártási környezetben is biztosítja a fejtisztítások közötti hosszú gyártási ciklusokat.