A Videojet 1280 kiskarakteres tintasugaras feliratozó

Egyszerű

Egyszerű használat

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyszerű használat és karbantartás

Kísérje egyszerre figyelemmel nyomtatója állapotát, a folyadékszinteket, és a nyomtatandó feliratot az intuitív, érintőképernyős SIMPLICiTY™ kijelzőn.

* 1280 szervizmodul a korábbi Videojet modellekhez képest

Egyszerű működtetés

Nincs szükség tapasztalatra a feliratozójával kapcsolatos napi teendők ellátásához, legyen szó akár felirat-készítésről vagy kellékanyag-cseréről.


A SIMPLICiTYTM, a táblagépre emlékeztető 8 colos, érintőképernyős kezelőfelület nagy mértékben csökkenti a kezelői beavatkozások számát, hogy ezzel is segítsen kizárni a lehetséges kezelői hibákat.


Nem kell tintasugaras szakértőnek lenni vagy a szervizt hívni a karbantartáshoz. Csupán évente egy, 5 perces, a karbantartó által elvégezhető beavatkozás szükséges.**

** Minden évben, vagy 3.000 üzemóránként, amelyik előbb bekövetkezik.

Könnyű karbantartás

Termelési kapacitása csökkenhet a zavaró, váratlan leállások vagy az időigényes karbantartások miatt.


A kiszámítható megelőző karbantartás segít a kellemetlen meglepetések felszámolásában és egyszerűvé teszi a tervezést és a költségvetési ciklusokhoz való igazodást.


A fúvóka és az írófej az esetleges koszolódás esetén könnyen és gyorsan tisztítható a beépített öblítő funkcióknak köszönhetően.


A 1280 beágyazott, könnyen érthető „Hogyan csináljam” videói végigvezetik a felhasználót az alapvető feladatokon, nincs szükség betanításra.


A szennyeződés-, veszteség- és hibamentes Smart Cartridge™ tintapatronok teljesen kiürítik a folyadékokat a patronokból, ill. a szállítás és kezelés közbeni szivárgás megakadályozására plusz védelemmel rendelkeznek. A könnyen cserélhető, kisméretű Videojet SmartCell™ szerviz modul minimalizálja a veszélyes hulladék mennyiségét.